Hűségprogram Általános Szerződési Feltételek

Segítségre van szükséged? Keresd fel támogatási oldalunkat >

Tisztelt Vásárlónk!

Örömmel köszöntjük Önt „HŰSÉGKÁRTYA” birtokosaink között, bízunk benne, hogy a nálunk történő vásárlásaiban örömét leli!

Engedje meg, hogy néhány gondolatban bemutassuk Önnek programunkat:

 1. A „HŰSÉGKÁRTYA” egy vásárlási kedvezményre jogosító plasztik kártya, melyet az HOSSÓ ABC Kft. (3300 Eger, Katona István tér 3.) bocsát ki vásárlói részére.
 2. A bevezetéssel az volt a célunk, hogy Önnek, mint törzsvásárlónknak minél egyszerűbbé tegyük az üzleteinkben törtnő vásárlások után jóváírásra kerülő pontok tárolását és azok beválthatóságát.
 3. A programba való belépés feltétele a kártya átvétele, melyre az online kitöltött, igénylőlap leadását követően lesz lehetősége. A kártya aktiválása a regisztrációt követő legfeljebb 72 órán belül megtörténik!
 4. Az első „HŰSÉGKÁRTYÁT” mindenki számára díjmentesen biztosítjuk (a kártyapótlás díja: 500Ft) és kizárólag az átvétel helyén használható! A kártyát annak elvesztése, ellopása esetén a kártyabirtokos köteles letiltatni!
 5. Vásárláskor pontgyűjtés és kedvezmény adás csak akkor lehetséges, ha a legelső cikk előtt a „HŰSÉGKÁRTYA” beolvasásra került.
 6. Utólagos pontjóváírásra nincs lehetőség.
 7. Törzsvásárlóink számára kizárólagosan akciós termékek más kedvezményekkel nem vonhatók össze!
 8. A „HŰSÉGKÁRTYA” program során az Ön vásárlásai bekerülnek az HOSSÓ ABC Kft. elektronikus nyilvántartásába, ahol azokért pontokat kapnak. Nálunk minden Ft pontot ér (1pont=1forint)!
 9. 40.000 pontonként Ön jogosulttá válik arra, hogy akár már a soron következő vásárlásából 10% kedvezményt (maximum 2.000Ft-ig) kapjon a vásárlás értékéből! A kedvezmény beváltásakor nem jár újabb pont.
 10. A kedvezmény felhasználásával egy időben egyenlege 40.000 ponttal csökken!
 11. Aktuális pontegyenlegéről minden egyes vásárlásakor a vásárlást igazoló blokkról tájékozódhat.
 12. A „HŰSÉGKÁRTYA” és a Lyoness kártya együttesen nem használható!
 13. A kibocsátó fenntartja magának a jogot arra, hogy ha és amennyiben a kártya jogosulatlan és/vagy visszaélés általi adatfeltörés történne, úgy azokat a nyilvántartásból törölje, és a kártyát letiltsa.
 14. Minden 16. életévét betöltött személy regisztrálhat. Ez alatt szülő/gondviselő írásos beleegyezése szükséges.
 15. Egyszerűsített vagy normál számlás vásárlás esetén (cégek, egyéni vállalkozók) nincs lehetőség pontgyűjtésre.

Utolsó módosítás: 2018. október 19.

Adatvédelmi Tájékoztató